Skip to content
210930-265©A Bofill

PROGRAMA: Piano Concertino Marc Migó (*1993)
Quatre cançons populars catalanes Joan Manén (1883-1971)
per a veu i orquestra de corda
Four Songs in Red Marc Migó
per a mezzo i ensemble orquestral
Tríptic Ricard Lamote de Grignon (1899-1962)
per a soprano i orquestra sobre poemes
de Rabindranath Tagore
Concertino per a violí i orquestra op. A-49 Joan Manén

Actualment, Marc Migó és un dels joves compositors catalans amb una major projecció internacional, gràcies als diversos premis obtinguts i a la seva capacitat per trobar un llenguatge personal molt imbricat a la tradició compositiva del passat i alhora compromès amb el present. L’eclecticisme de la seva obra i la voluntat de voler comunicar amb el públic de forma espontània i natural són dues de les característiques que comparteix amb un dels artistes catalans que més admira: Joan Manén.
Fruit d’aquest encontre sorgeix “Concertinos & Catalan fantasies”, un nou disc en el qual assistim a una mirada plena de paral·lelismes entre ambdues generacions.
En aquest concert excepcional que clourà el 10è cicle “Els teus clàssics”, es podran escoltar dues de les obres del nou disc, els Concertinos de Manén i Migó, de la mà dels mateixos solistes que les han enregistrat. Completarà el programa tres cicles de cançons molt diversos; cançons populars harmonitzades per Manén, cançons originals de gran refinament sonor de Ricard Lamote de Grignon i l’estrena a Europa de “Four songs in Red” de Migó, un cicle basat en el llibre “Testimoni de segona mà” de Svetlana Alexievich..